Multifunctionele zorgboerderij De Pieperhoeve geopend!

31 december 2008

De nieuwe multifunctionele zorgboerderij De Pieperhoeve bij Genemuiden is dindsdagmiddag officieel geopend door wethouder Wolbert Meijer en Jelle van Dijk, de allereerste zorgvrager.

In feestelijke sfeer werd de plaquette met de naam van de zorgboerderij onthuld. De Pieperhoeve biedt vanaf mei 2004 dagbesteding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme en ADHD. De meeste zorgvragers wonen thuis.

Met de opening werd ook het logo van zorgboerderij de Pieperhoeve onthuld

Ter ontlasting van ouders kunnen de jongeren terecht bij de Pieperhoeve. Door de groeiende vraag is gekozen de capaciteit uit te breiden. In het het nieuwe multifunctionele gebouw kunnen zes kinderen per keer terecht om te logeren. En ook worden de mogelijkheden voor dagbesteding uitgebreid, vooral voor jongvolwassenen die van school gaan. Op de zorgboerderij worden koeien, schapen, paarden, ezels en geiten verzorgd. Er worden allerlei activiteiten gedaan onder begeleiding in groepjes van maximaal 2 á 3 kinderen. Vanwege de grote vraag naar logeeropvang, is gekozen voor nieuwbouw.

Er was veel belangstelling voor de opening

Een kleine impressie van de opening

De rode loper was uitgerold voor alle genodigden

Wethouder Meijer feliciteert de heer en mevrouw van Dalfsen

Met de opening werd ook het logo onthuld

Er was veel belangstelling voor de opening

Alle kinderen lieten een ballon op ter gelegenheid van de opening

Copyright 2024