Winter Tea!

25 februari 2009

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en zie jij het als een uitdaging om een hele nacht wakker te blijven? Doe dan op vrijdag 27 februari vanaf 19.30 uur mee met de Winter Tea in het Hervormd Centrum te Genemuiden.

Tijdens de TEA (Tiener Evangelisatie Activiteiten), sta je stil bij het thema ‘Goed voor elkaar’. Daarnaast staan er een aantal activiteiten op het programma, waarbij je zeker niet in slaap zult vallen! Spel, zwemmen, thema, workshops en zingen staan o.a. op het programma. De Winter Tea eindigt op zaterdag 28 februari om 07.00 uur.

Het goede doel voor dit jaar is ‘Zorgboerderij de Pieperhoeve’ aan de Slaperdijkweg 1 te Genemuiden.

De Pieperhoeve is de zorgboerderij van de familie Van Dalfsen. Zij bieden logeeropvang en dagbesteding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking, autisme of ADHD. Sinds kort is de vernieuwde zorgboerderij geopend, maar toch hebben ze nog een aantal wensen. Zo ontbreekt er nog speelmateriaal voor buiten, waaronder een tafeltennistafel. Doe mee en laat je sponsoren door je familie, vrienden, buren en leraren.

Geef je op via mail: tea@hervormdjeugdwerk.com. Je krijgt dan alle informatie en het sponsorformulier in je mailbox.

Voor meer info: www.hervormdjeugdwerk.com

Copyright 2024