Belangstellenden open dag: Bedankt!

30 juni 2009

Via deze weg willen we alle belangstellenden hartelijk bedanken voor hun bezoek, betrokkenheid en giften op de open dag afgelopen zaterdag. Het was overweldigend!

Dankzij het vele werk voor en achter de schermen van heel veel vrijwilligers zijn we in staat geweest de open dag op deze manier te organiseren, hartelijk dank daarvoor. En natuurlijk willen we onze deelnemers en hun ouders hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Bovenal danken we onze goede God voor alle zegeningen die we uit Zijn hand mogen ontvangen.

Verder willen we de naam van het veulen bekend maken, dat is Luna geworden, en de opbrengst van deze dag is het geweldige bedrag van 4000 euro.

We zullen vanaf deze week open zijn voor bezoekers op ons terras voor een kopje koffie of thee op donderdag en vrijdag van 11.00 t/m 15.00 uur. In de vakantie zijn we gesloten van vrijdag 31 juli t/m vrijdag 21 augustus.

Neem even een kijkje in het fotoalbum Open dag 2009 voor een verzameling van foto’s van de open dag! Naast foto’s zijn er ook filmpjes gemaakt, deze kunt u hieronder bekijken!

Hartelijk dank namens ons allemaal en tot ziens

Familie van DalfsenCopyright 2024