Pieperhoeve weer open!

1 september 2009

Na een heerlijke zomervakantie is de Pieperhoeve weer open. De zorgboerderij is elke donderdag en vrijdag open van 10:00 tot 15:00 uur, en u bent van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken op ons prachtige terras!

Verder zijn we heel erg blij en verrast door de opbrengst van de flessenactie van de Vakantiebijbelweek in IJsselmuiden. Zij hebben het geweldige bedrag van 551,75 euro opgehaald. We willen hierbij iedereen die hieraan heeft bijgedragen van harte bedanken, het geld zal worden besteed aan een aantal steps en karretjes voor achter de skelters.

Geniet u hieronder nog even van de prachtige foto’s die zijn gemaakt door voorbijgaande wandelaars

Foto's gemaakt door voorbijgaande wandelaars

Foto's gemaakt door voorbijgaande wandelaars

Foto's gemaakt door voorbijgaande wandelaars

Foto's gemaakt door voorbijgaande wandelaars

Copyright 2024