Bouw hooiberg vordert gestaag

23 september 2009

Na de zomervakantie zijn we begonnen met het bouwen van de hooiberg, op het terrein waar binnenkort ook een skelterbaan en een voetbalveldje zal worden aangelegd.

Dit is het 2e deel van het project ‘logeren opwaarderen’ waarbij we voor een deel financieel ondersteund worden door de provincie Overijssel.
Jan Mateboer van Celsus Fasteners BV ziet u in actie met het houtwerk ter voorbereiding van het dak wat binnenkort met riet gedekt gaat worden door firma Kloosterman en van Raalte.
Dit riet wordt gratis beschikbaar gesteld door firma Jos van Rees uit Genemuiden. Jan gebruikt hierbij klassieke nagels die hij gratis beschikbaar stelt.
Het hout wat gebruikt wordt is voor een speciale vriendenprijs geleverd door Houtzagerij Groot Oevers uit IJhorst; dit is regionaal FSC keur hout uit het Staphorster bos.
Verder komt het ijzerwerk van Breman Machinery met medewerking van Jan Brouwer, en het beton is gratis geleverd door Betoncentrale Schagen uit Hasselt. De ankers voor de bergroede’s zijn gratis geleverd door BMF Metaal uit Oosterhout.

We danken hierbij alvast alle bovengenoemde personen en bedrijven die dit unieke project mede mogelijk maken, en we houden u op de hoogte van de vorderingen. In het fotoalbum kunt u de foto’s bekijken van de bouw van de hooiberg.

Bouw hooiberg vordert gestaag

Copyright 2024