Aanleg skelterbaan nu ook gestart

14 oktober 2009

De hooiberg is af en dus is de volgende klus aan de beurt: de aanleg van een heuse skelterbaan!

Zoals u al in het fotoalbum kon zien zijn de stratenmakers gestart met de aanleg van de skelterbaan. Dat is geen gemakkelijke klus, want er moet een echte rotonde aangelegd worden. Om de dames en heren in het gareel te houden komen er heuse verkeerslichten, de palen hiervoor worden gratis gemaakt door de firma Laveno. Om ongelukken te voorkomen maakt de firma Vidra geheel gratis gaasmatten die als afscheiding worden gebruikt tussen het voetbalveld en de skelterbaan.
Verder wordt binnenkort de buitenbetontafeltennistafel (leuk woord voor scrabble!) geleverd.

Al deze sponsoren zijn geregeld door Jan Mateboer van Celsus Fasteners BV, we zijn hem ontzettend dankbaar!

Copyright 2024