Skelterbaan officieel geopend!

24 december 2009

Woensdagmiddag 23 december was het een gezellige drukte op zorgboerderij de Pieperhoeve. De oudere zorgvragers waren met hun familie uitgenodigd voor koffie/chocomel/thee en lekkers wat door de jongere zorgvragers met hun moeders werd verzorgd.

Ook is er onder leiding van Jeroen Eenkhoorn op de piano en Esther Oosterhuis op de dwarsfluit Kerstliederen gezongen. Jong en oud hebben genoten.

Dhr. Bert Boonk en mevr. Truus de Groot waren aanwezig namens stichting stuurgroep Logeervoorzieningen Overijssel om de skelterbaan officieel te openen. De aanwezige zorgvragers gingen in optocht richting de verkeerslichten om te wachten voor rood, en te gaan bij groen. De foto’s treft u in het fotoalbum en hieronder de videobeelden.

Vanaf oktober 2009 bieden we dagopvang op maandag en dinsdag van 10.00 – 16.30 uur aan de oudere zorgvrager, in samenwerking met IJsselheem. We beginnen de dag met koffie of thee en afhankelijk van het weer gaan we dan lekker naar buiten om te wandelen of bijvoorbeeld de dieren te voeren. We verzorgen gezamenlijk de warme maaltijd tussen de middag. Na het middageten is er tijd voor een middagdutje en gaan we s’middags weer naar buiten indien mogelijk om de dieren te voeren of andere activiteiten te doen op de boerderij. Nelleke, een van de dochters van de familie van Dalfsen, is verantwoordelijk voor de begeleiding, samen met een aantal enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Zij is als ervaren verpleegkundige bevoegd om medische zorg te bieden.

Als u geïnteresseerd bent in deze vorm van opvang, kunt u contact met ons opnemen via 038-3376682 of 06-12285196.

Verder willen we bij deze iedereen gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2010 toewensen.


Copyright 2024