Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet!

8 november 2010

Achter en voor de schermen werkt het bestuur van stichting Vrienden van de Pieperhoeve hard om haar steentje bij te dragen aan de Pieperhoeve. Ze stellen zich even kort voor…

Bestuur stichting Vrienden van de Pieperhoeve

Een paar jaar lang hebben Rita en ik samengewerkt om voor SGJ nieuw aanbod te ontwikkelen voor gezinnen met kinderen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Tijdens deze samenwerking hoorde ik van Rita niet alleen de verhalen over het mooie boerenleven, maar ook over haar plannen om ooit nog eens een zorgboerderij te starten. In deze periode hoorde ik de tegenslagen aan, maar vierde ik ook de successen mee. Uiteindelijk waren alle procedures doorlopen en kon de bouw van een heus multifunctioneel zorggebouw gestart worden. Op de vraag van Rita of ik in het bestuur van Stichting Vrienden van de Pieperhoeve plaats wilde nemen, kon ik alleen maar een positief antwoord geven.
Ik vind het geweldig wat er allemaal gebeurt op De Pieperhoeve: kwetsbare kinderen kunnen hier een deel van hun vrije tijd doorbrengen zodat hun ouders op adem kunnen komen en bejaarden helpen op hun eigen wijze en tempo mee aan de werkzaamheden die thuishoren op een boerderij. Hun leven krijgt opeens weer doel en zin.
Vindt u het ook geweldig wat er allemaal op de Pieperhoeve gebeurt? Word dan vriend of vriendin van de Pieperhoeve!
Henk Jan Bunschoten

Beste Pieperhoeve ‘website’ bezoeker,
Ik ben Nieske van Klinken-Riezebos en werk voor een hotelketen. In hotels ben je dagelijks bezig met het ontvangen en verzorgen van gasten. ‘De Pieperhoeve’ is een bijzonder soort “hotel”. Een plek waar jongeren en ouderen worden ontvangen en verzorgd. Het is een prachtige plek waar ruimte, regelmaat, een prachtige natuur en dieren gelegenheid geven om tot rust te komen en te genieten. De gasten en de professionele en vrijwillige medewerkers ervaren hun samen gedeelde tijd als een waardevol deel van hun leven, samen optrekken is goed voor iedereen! Het is de passie voor de veelzijdigheid van de mens die dit mogelijk maakt.
Bent u een sympathisant van dit werk? U kunt er een belangrijke rol in spelen wanneer u een “Vriend van de Pieperhoeve” wordt. Meldt u aan op de website en u wordt op de hoogte gehouden van het leven op de ‘Pieperhoeve’!
Nieske van Klinken-Riezebos

Mij werd gevraagd of ik als ouder in de stichting vrienden van de Pieperhoeve wilde komen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en het antwoord was ja. Aangezien ik volledig achter de visie sta, het kleinschalige 1op2 begeleiding, en dat het PGB rechtstreeks aan de zorg wordt besteed. Hier wil ik zeker een steentje aan bijdragen. Mijn naam is Anita v’t Veer en woon in IJsselmuiden. Mijn dochter komt zowel voor dagbesteding als logeeropvang op de Pieperhoeve.
Anita v’t Veer

Copyright 2024