de Pieperhoeve tweet gezellig mee!

5 februari 2011

Sinds afgelopen week heeft de Pieperhoeve een eigen Twitter account en zullen we u ook via dit kanaal op de hoogte houden van het reilen en zeilen op de zorgboerderij.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met het fenomeen; Twitter is een internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes (maximaal 140 tekens) kunnen publiceren. Het plaatsen van een dergelijk bericht wordt ook wel tweeten (kwetteren) genoemd.
Andere twitter-gebruikers kunnen eenvoudig de Pieperhoeve volgen en blijven zo op de hoogte van de gebeurtenissen op onze zorgboerderij. Door de snelheid van informatie delen en het sociale aspect behoort twitter tot de zogenoemde sociale netwerken.

Nieuwsgierig geworden naar de berichtjes? Dat kan o.a. via deze link.

Copyright 2024