Nieuwsbrief mei 2011

21 mei 2011

Het is een drukte van belang op de Pieperhoeve. Het is woensdagmiddag. Een groot aantal
jongeren zijn net op de zorgboerderij gearriveerd. Ze worden weer hartelijk ontvangen
door Ingrid, Rita, en hun collega’s waaronder de stagiaires Sarah Kruider en Christien
Knol.

Deze middag staat het verhuizen van een aantal ooien met hun lammeren op het programma. De lammeren zijn nu groot genoeg en mogen de wei in. De jongeren verspreiden zich over het terrein van de Pieperhoeve om de ooien van de ene wei naar de andere wei over de dijk te begeleiden. Een klus die door de jongeren zeer serieus genomen wordt. Op elk “kruispunt” op het erf staat een jongere of iemand van de leiding de schapen de juiste richting op te sturen. Wat kunnen die beesten eigenwijs zijn, maar als er één schaap over de dam is…

Lees verder in onze nieuwsbrief…

Copyright 2024