Zomervakantie op de Pieperhoeve!

9 september 2011

De zomervakanties zijn weer voorbij en in deze periode is het een drukte van belang geweest op de Pieperhoeve. Tijd voor een terugblik op alle activiteiten.

In de zomervakantieweken is de logeeropvang van de Pieperhoeve maarliefst vier extra midweken en weekenden open geweest. Verschillende groepen zijn langsgeweest en elke dinsdag stond er een buitenactiviteit gepland, Tijdens deze activiteit konden de oudere zorgvragers dan even rustig hun middagdutje doen.

We zijn naar het maïsdoolhof geweest vlakbij Marknesse en bij het lavendelbezoekerscentrum daar vlak in de buurt. Verder naar de kinderboerderij de Cantecleer en de Bovenkerk in Kampen. In de Bovenkerk was iemand zo aardig om ons bij het orgel te laten kijken waar geoefend werd.
We kregen een wel heel speciale excursie en rondleiding op het politiebureau in IJsselmuiden. De man van een van de medewerkers op de Pieperhoeve, Jelle van der Meulen, werkt daar al 39 jaar.
We mochten in een echte politiebus met sirene aan. Ook de cellen hebben we mogen zien. Gelukkig hoefden we niet te blijven, want zo gezellig was het niet om opgesloten te zijn. De soesjes waren wel heel lekker. We willen Jelle hierbij nog een keer hartelijk bedanken voor de interessante rondleiding en de leuke spulletjes die we hebben gekregen!

Helaas zijn de vakanties nu weer voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Copyright 2024