Het is een meisje en we noemen haar…

25 augustus 2012

…Mabel!

Afgelopen zondag heeft Miep een dochter gekregen: Mabel! Moeder en dochter maken het goed en genieten van het heerlijke zomerweer. Mabel is van het ras brandrood rund. Onze logeergasten konden deze week de nieuwgeborene ook van dichtbij bewonderen. Ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan even in het fotoalbum of kom gezellig op kraamvisiite!

UPDATE 4 september 2012:
Nog een paar extra foto’s bij het geboorte bericht, want ondertussen is Mabel al lekker gegroeid en moet hij de melk van z’n moeder delen met een adoptie kalf. Moeder Miep heeft zoveel melk dat Mabel het zelf niet op kan, dus is er een blaarkop kalf bij gekocht. Het is een prachtig stel, intussen zitten de oormerken er ook in. Geen mooi gezicht die grote flappen, maar wat moet dat moet. De nieuwe foto’s vind u in het fotoalbum.

Copyright 2024