De jubileumweek in vogelvlucht!

2 juni 2014

10 jaar Pieperhoeve, dat moet gevierd worden! Dat hebben we dan ook uitgebreid en intens gedaan. Wat hebben we er van genoten! Benieuwd naar de verhalen en foto’s? Lees dan verder…

We trapten de jubileumweek af met een gezellige middag voor de ouderen en hun mantelzorgers. Onder leiding van Margriet Eenkhoon (www.vindikleuk.nl) kregen we een workshop high tea hapjes maken. Gevolgd door het zingen van mooie liederen, onder begeleiding van een muzikaal trio onder leiding van Jenny Flier. De gemaakte hapjes konden we natuurlijk niet laten staan!
Woensdag hebben we met de jongeren een bezoek gebracht aan de Ark van Noach in Dordtrecht. Dat was indrukwekkend! Een aantal medewerkers en ouders waren mee als leiding. We hebben de dag afgesloten bij de MacDonalds in Kampen. Op vrijdag hebben we met de medewerkers van de Pieperhoeve een ritje gemaakt op de solex in Hooghalen, met aansluitend een high tea.

Zaterdag 17 mei vierden we het jubileum met een grote groep genodigden; (oud) medewerkers, (oud) zorgvragers en Vrienden van de Pieperhoeve (hint: wordt ook vriend!).
Christenunie kamerlid Arie Slob kwam speciaal naar de Pieperhoeve om het magazine ‘Hieper de Pieper’ in ontvangst te nemen van de drie zussen. Nieuwsgierig geworden naar het magazine? Het is te koop op de Pieperhoeve, bij hoveniersbedrijf Johan van Dijk en boekhandel de Nijstand voor maar € 4,95!
We sloten de festiviteiten af met een prachtige dankdienst!

Hierbij willen we graag iedereen bedanken die ons voor en tijdens onze jubileumfestiviteiten hebben geholpen. Ook alle sponsoren en gulle gevers bij het tot stand komen van het jubileum magazine. Medewerkers en zorgvragers bedankt voor het prachtige schilderij wat julie gemaakt hebben. Alle ouders bedankt voor de gift, we gaan een prachtige waterfiets kopen!

Kijk voor alle foto’s in het fotoalbum!

Copyright 2024