Actie voor Oost-Oekraine groot succes!

23 september 2014

Afgelopen vrijdag werd op de Pieperhoeve een actie gehouden om de vluchtelingen in Oost-Oekraine de winter door te helpen. Het was een groot succes!

Vele bezoekers wisten de Pieperhoeve te vinden en genoten op het terras van koffie of thee met wat lekkers. Tevens kon er appel- en perensap geproefd en gekocht worden, en dat hebben heel wat bezoekers gedaan. De sap was afkomstig van de Welsumer sapmobiel, verser kan het niet! Bezoekers konden op locatie genieten van een prachtige demonstratie appels en peren persen.

De opbrengst is ook niet mis. Met elkaar konden we een cheque van 950 euro overhandigen aan Cor en Katja Ploeg en hun familie uit de Oekraïne. Alle sponsoren en bezoekers; hartelijk dank voor uw bijdrage!

De foto’s zijn te vinden het in het fotoalbum.

Copyright 2024