Een nieuw jaar, een nieuwe website (en nieuwsbrief)!

30 december 2016

Het jaar 2016 is weer voorbijgevlogen, tijd voor een nieuwsbrief namens “Stichting vrienden van de Pieperhoeve.” We zijn dankbaar en tevreden dat we weer een aantal nieuwe jonge zorgvragers hebben kunnen laten instromen voor dagopvang en dagbesteding. Bij de oudere zorgvragers was het jammer genoeg het tegenovergestelde, daar moesten we van een vijftal gasten afscheid nemen vanwege afnemende gezondheid. We kregen een overlijdensbericht van hen, dat is moeilijk en we wensen daarom hierbij de families ook veel sterkte en Gods kracht toe om dit verlies te verwerken.

Appelpersdag

21 september mochten we op een prachtige nazomerdag weer veel bezoekers ontvangen op onze appelpersdag. Het was die dag Wereld Alzheimer dag waarvoor ook het grote deel van de opbrengst naar toe is gegaan, we konden namelijk maar liefst 900 euro overmaken naar Alzheimer Nederland. De Welsumer sapmobiel stond er al in alle vroegte en heeft ruim 5000 kilo appels en peren verwerkt.

Van harte welkom!

Heerlijk sap van eigen bodem en nog steeds te koop bij ons, 11,95 euro voor een 5 literpak. Vanaf het najaar zijn we ook verkooppunt voor fairtrade koffie van Woord en Daad. Zowel koffiebonen als filtermaling hebben we op voorraad. De koffieboeren in Nicaragua worden op deze manier ondersteund. En wat dacht u van overheerlijke cashewnoten, waar de boeren in Benin en Burkina Faso op deze manier een eerlijke prijs voor verdienen. In kleine zakjes van 150 en 300 gram bij ons te koop. Openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 10.00-15.00 uur, u kunt dan gelijk van een lekker kopje koffie of thee genieten met zelfgemaakte appeltaart of iets anders lekkers erbij.

Bedankt voor uw bijdrage

Ook dit jaar willen we u als gewaardeerde vriend bedanken voor uw (financiële) bijdrage. Mocht u nog een donatie willen doen dan kan dat op rekeningnummer;

NL 97RABO0146772113

We wensen u allen een goede jaarwisseling toe en Gods zegen voor 2017

Copyright 2024