sappige appelpersdag

29 september 2017

Wat hebben we genoten van onze jaarlijkse appelpersdag. We hadden prachtig weer, veel bezoekers en uiteindelijk nog zo’n 2500 kg fruit kunnen persen met de Welsumer sapmobiel. Ook hebben veel bezoekers hun eigen appelkoek kunnen maken met hulp van Margriet Eenkhoorn van vindikleuk.

We zijn verkooppunt voor Woord & Daad met vast in het assortiment fairtrade koffiebonen en filtermaling uit Nicaragua en 5 verschillende theesoorten uit Sri-Lanka. We schenken deze koffie en thee op donderdag- en vrijdagen van 10.00 – 15.00 uur op ons terras of theeruimte binnen. Daar verkopen we ook onze eigen geperste walnotenolie, een supergezonde delicatesse !

Dus heeft u de appelpersdag gemist, geen nood kom gerust langs op donderdag of vrijdag, want de pakken sap zijn nu volop op voorraad!

En wilt u ook vriend / vriendin worden van onze stichting kom dan langs om u in te schrijven en een flesje walnotenolie als bedankje te ontvangen. Maar liefst 15 nieuwe vrienden en vriendinnen hebben zich ingeschreven afgelopen vrijdag !

 

Copyright 2024