een bijzondere week

13 maart 2018

Het is voorjaarsvakantie en daarom zijn er de hele week extra dag-en logeergasten in huis. Met deze bittere kou pakken we ons warm in om de dieren te voeren en van water te voorzien. We genieten van de rondleiding op zuivelboerderij Erf-1 op de Mandjeswaard, waarna we ook nog een bezoekje brengen aan Kalter aardbeien in de Koekoekspolder. Genoeg leuke dingen te doen in de buurt !

Voor schaatsen hebben we geen tijd, want er zijn maar liefst 10 zwangere schapen die bevallen en zelfs een aantal drielingen worden geboren. Alle hokken zijn aan het einde van de week bezet. Het is een drukte van jewelste, maar oh zo leuk om mee te maken.

En dan nog een bezoek van fractievoorzitter Kees van der Staaij. Geweldig dat hij samen met een aantal gemeenteraadsleden van de SGP de tijd nam om bij ons een kopje koffie met eigengebakken appeltaart te komen nuttigen.

Al met al een enerverende week die we niet snel zullen vergeten, daarom een aantal foto’s om mee te genieten, want vanwege het Q-koorts protocol mogen er tijdens deze lammertijd geen bezoekers in de stal komen.

Copyright 2024