Uitnodiging Appelpersdag 2019

2 september 2019

Alweer voor het vijfde jaar op rij organiseert Zorgboerderij de Pieperhoeve de Appelpersdag. U bent van harte uitgenodigd!

Dit jaar organiseren we de Appelpersdag op woensdag 18 september van 10:00 tot 16:00 uur. U bent welkom op de Slaperdijkweg 1B te Genemuiden.

Op ons terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, onze zorgvragers leggen u in de watten. U kunt uiteraard volgen hoe de appels en peren worden geperst door de Welsumse sapmobiel. Het vers geperste sap kunt u proeven en is ook te koop.

Er worden diverse artikelen verkocht. De opbrengst is voor de familie Paas in Papoea Nieuw Guinea. Arjan Paas is daar piloot voor de MAF. De MAF maakt rampgebieden bereikbaar voor hulp. Ook bijbelvertalers en zendingswerkers kunnen niet zonder de piloten van de MAF.

Komt u ook?!

Copyright 2024