Appelpersdag 2020 aangepast

31 augustus 2020

Helaas kunnen we dit jaar, vanwege het Coronavirus, geen open dag houden op onze zorgboerderij. In ieder geval niet op de manier zoals we dat andere jaren hebben gedaan. Toch willen we u graag, juist nu, in de gelegenheid stellen om onze heerlijk verse en gezonde fruitsappen te kopen.

Dit jaar zal de Welsumer sapmobiel wel op ons erf staan om fruit te persen, maar u kunt helaas het persen niet komen bekijken. Gelukkig hebben we een andere plek gevonden waar we de heerlijke sappen kunnen verkopen.

In samenwerking met Bart Knap van de Albert Heijn in Genemuiden mogen we onze kraam neerzetten op de parkeerplaats aan de Klaas Fuitestraat 42.

Op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 september staan we van 10.00 – 12.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur voor u klaar met de verkoop van onze pakken sap, biologische stoofperen, goudrenetten, eigen geperste walnotenolie en walnoten.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op één van deze dagen langs onze kraam te komen, laat het ons weten. Samen vinden we een oplossing!

Copyright 2024