Rabo Clubsupport; Uw stem gevraagd!

6 oktober 2020

De Pieperhoeve doet mee met Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs, verenigingen en maatschappelijke instellingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Zorgboerderij de Pieperhoeve vraagt uw steun voor de aanleg van een dierenbeleeftuin. Hieronder is daar al een schets van te zien. De dierenbeleeftuin willen we graag aanleggen op ons binnenerf en zo een aantal dieren dichterbij brengen. Dichterbij onze zorgvragers zodat ze meer meebeleven van de dieren en de werkzaamheden. Maar ook onze gasten willen we graag meer mee laten beleven van alles wat onze prachtige zorgboerderij te bieden heeft.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker even onderstaand filmpje en stem* via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/


* Stemmen is alleen mogelijk wanneer je zelf klant bent bij de Rabobank

Copyright 2024