Dierenbeleeftuin officieel geopend!

13 juni 2024

Woensdagmiddag 12 juni is onze dierenbeleeftuin officieel geopend door de burgemeester van Zwartewaterland dhr. E. Bilder. Bijna alle zorgvragers en collega’s waren aanwezig om dit feestelijk moment mee te maken. Zij waren speciaal uitgenodigd om in het zonnetje gezet te worden. Ook verschillende oud zorgvragers hadden gereageerd op de uitnodiging en een aantal sponsoren van de dierenbeleeftuin waren er.

Na het officiële gedeelte met een korte toespraak door Ingrid en Rita konden we genieten van een hapje en drankje en van de roofvogelshow.

Daarnaast konden we de jubileumboom bewonderen, waarbij Riezebos constructie een belangrijke rol heeft gespeeld. De bladeren van glas en keramiek zijn door al onze zorgvragers met hulp van Simone (glasatelierzwolle.nl) en Everdien (everdienpost.nl) van het kunstatelier in Zwolle gemaakt.

We kijken terug op een prachtig jubileumfeest en genieten na van deze mooie film die we gekregen hebben van FILMARD (www.filmard.nl) als bijdrage aan ons 20 jarig jubileum.

Copyright 2024