Jaaroverzicht 2023

20 december 2023

De laatste weken van het kalenderjaar 2023 zijn aangebroken. Het is misschien wat cliché, maar wat is de tijd weer omgevlogen! In het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd op de Pieperhoeve. Zo is de dieren-beleef-tuin, mede dankzij alle giften, inmiddels bijna klaar en hebben we weer een fantastische appelpersdag achter de rug. Natuurlijk blikken we ook vooruit. Het komende jaar hoopt de Pieperhoeve namelijk het 20-jarig bestaan te vieren. Wat een mooie mijlpaal! Uiteraard zijn er ook voor 2024 weer volop plannen gemaakt en staan er leuke activiteiten op stapel.

In deze nieuwsbrief kunt u er alles over lezen. Veel leesplezier toegewenst!

Namens de Pieperhoeve willen we alle lezers van deze nieuwsbrief goede feestdagen en een gezegend 2024 toewensen!

Copyright 2024